Нови некролози на жив съдия от Районния съд в София бяха

...
Нови некролози на жив съдия от Районния съд в София бяха
Коментари Харесай

Нова заплаха за съдия Станислав Седефчев: Сложиха му пак некролози

Нови некролози на жив арбитър от Районния съд в София бяха разлепени през вчерашния ден, заяви правният уебсайт " Лекс ". 

Обект на похищението още веднъж е арбитър Станислав Седефчев. Този път текстът на подправената жалейка е още по-грозен и безсрамен и е завършен като помен за три месеца от гибелта.

Разследването по случая стартира при започване на юли, когато некролози с името на магистрата бяха разлепени към постройката на Софийския областен съд.

На некролога пишеше, че съдията е умрял след дълготрайно умствено заболяване. " Ти беше покровител и другар на ромите от " Христо Ботев ", " Факултето ", Захарна фабрика " и " Филиповци ". Даваше ни единствено условни присъди или ни оправдаваше. Ти бдеше над нас и ни поучаваше. Ти ни обичаше и д*** даваше... Никога няма да те забравим - тебе и твоето д***! Почивай в мир! ", гласи текстът, а подписът е " От опечалените ".

На арбитър Седефчев беше препоръчана защита, само че пред Съдийската гилдия на Висшия правосъден съвет той съобщи, че не се усеща заплашен. Тогава от Софийската районна прокуратура образуваха досъдебно произвеждане, оповестиха, че има обвинен за закононарушението и са назначени голям брой експертизи.

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР